Ervaringen

Rise Up Retreat Spanje

Ynta zei: ‘de video mag de hele wereld in’ 

Ynta van den Anker

Rise Up Retreat Spanje

Aflevering #326 Van chaos en Depressie naar je kracht, ben ik in gesprek met Lieke Meijer

Lieke deelt over wat het retreat in Spanje voor haar heeft betekend. Ze deelt heel puur in kwetsbaarheid hoe het met haar ging voor het retreat, waar ze tegenaan liep en hoe ze zich voelde. We praten over haar ervaringen en beleving tijdens het retreat en vervolgens deelt Lieke hoe deze week haar leven heeft veranderd. Want nu 4 maanden (jan 2024) verder voelt en ziet alles er zo anders uit voor haar. Echt een AANRADER om te luisteren, want wat er mogelijk is in een aantal dagen… Dit gunde ik haar zo en dit gun ik jou ook! 

Dankjewel lieve Lieke

Rise Up Retreat Spanje

In deze aflevering #44 verteld Hari-Mander uitgebreid over haar ervaring. 

Ze deelt in de video hoe de week eruit zag. Wat je kunt verwachten, wat het haar heeft gebracht en hoe het na het retreat met haar gaat. Ook deelt ze wat de kracht van de groep voor haar heeft betekend en hoe de andere vrouwen hebben bijgedragen aan haar helende reis. 

Ze zit met tranen in de aflevering en ook bij mij liepen de tranen over mijn wangen en het kippenvel over mijn lichaam. 

Hari-Mander Narang

Rise Up Retreat Spanje

Short video 

 Hari-Mander Narang

Retreat Nederland maart ’24

Lieve Sandy, 

Vier intense dagen op een fantastische locatie met 6 dappere vrouwen die hun proces aangingen. Geen verwachtingen, het mocht ontstaan en alles klopte. Daar, in alle veiligheid, bedding en vertraging kon ik me laten raken, zien wat gezien wilde worden. Zonder uit te checken deze keer, door te zijn met wat er was en is. Langzaam komen stukjes van mij terug, stukjes voor wie het toen en daar teveel was. Als de stilte in al die stormen was jij daar lieve Sandy en je bleef. Nu weken later druppelen inzichten nog steeds door, voel ik me helderder, meer aanwezig. Steeds meer mezelf, steeds meer heel. Dankjewel lieve Sandy ❤️

Sophie Tax

1 op 1 traject 

Ik ben bij Sandy gekomen allereerst voor mijn crohn, ik zat volop aan de medicatie, naast pillen die ik dagelijks moest innemen kwamen er ook steeds vaker pijnlijke spuiten bij. Ze heeft veel blokkades in mijn lichaam kunnen oplossen waar ook emotie los kwam. Het waren bijzondere sessies wat ik in woorden niet echt kwijt kan. Ik was best en gesloten boek voor alle sessies en kan nu veel beter communiceren en vertellen wat ik nodig heb. Ik sta meer open en durf mezelf beter te laten zien. Ook heb ik verschillende inzichten gekregen waardoor ik nu ook al een half jaar medicijn vrij ben. Bijzondere sessies die veel voor mij inwerking hebben gezet. Dankjewel topper voor de liefdevolle en veilige setting.

Groetjes Nicky de Fost

Retreat Nederland maart ’24 deel 1

Het is nu één maand geleden dat ik het trauma retreat bij Sandy heb gevolgd. Ik kon tijdens en na het retreat al zeggen hoe geweldig het was, maar nu pas kan ik echt terugkijken nadat ik weer geland ben. Die landing duurde wel 3 weken, dat zegt wel hoeveel er in werking is gezet. Nu tijdens de integratie voel ik echt zoveel verschil, zoveel groei. Erg dankbaar daarvoor!🙏

Het retreat was erg fijn. Ik voelde me meteen vanaf het moment van binnenlopen op de 1e dag erg welkom en gezien, maar vooral ook erg veilig. Die veiligheid stond het hele retreat voorop, voor iedereen. De dagen waren fijn ingedeeld met mooie onderdelen afgestemd op de groep, waarbij er ook voldoende ruimte was voor eigen vrije tijd. We waren met een kleine groep vrouwen waarbij er genoeg aandacht was voor iedereen persoonlijk.

Retreat Nederland maart ’24 Vervolg

 Sandy voelde hierbij precies aan wat voor wie nodig was. Ook de groep zelf klopte precies. Zes verschillende vrouwen, maar met veel overeenkomsten in hun thema’s. We hebben samen gedeeld, gelachen, gehuild, geschreeuwd, gedanst, gekletst en nog zoveel meer..
Verder was alles top verzorgd, super mooie locatie met ieder een eigen kamer, heerlijk gezond eten en als begeleider had ik niemand anders kunnen wensen dan Sandy.
Ik voelde me gezien en gehoord door haar, ze is heel zacht, open, in verbinding met zichzelf en kan daardoor ZIJN in alles wat er is, ook wanneer het even teveel werd voor iemand. Door haar afstemming op de groep, maar ook op iedereen persoonlijk kreeg iedereen dat wat zij nodig had. Zoveel vertraging, verbinding en liefde. Nogmaals dankjewel Sandy. Erg dankbaar voor deze dagen!💛

Ellen

Rise Up Retreat Spanje

Langere video

 Hari-Mander Narang

Online traject 

Deel 1. Er is veel gebeurd. Eigenlijk veel veranderd in mijzelf. Ik ben zoveel dichter bij mijzelf gekomen. Ik ben weer dat vrolijke meisje van 5 die zingend en huppelend over straat ging. Ook al voelde ik mijzelf zo vaak eenzaam, verloren en alleen. Totdat er nog veel meer ellende over mij heen kwam en ik niet meer kon voelen wie ik was en ben. En dat heb ik helemaal teruggevonden. ik mag en kan weer zijn wie ik ben. Ik denk dat ik altijd helder voelend ben geweest…..

Online traject 

Deel 2.  Alleen dat had ik ver weggestopt door alles wat ik mee maakte, maar ik mag dit nu weer voelen. En ik mag weten dat ik niet alleen ben. Er word voor mij gezorgd. Ik ben zo enorm dankbaar. Ook voor de dingen die ik liever niet had willen mee maken, dat heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben, waar ik voor sta. Ik heb vertrouwen dat het in de toekomst nog mooier en beter wordt. Dit alles trekt ook door naar mijn omgeving…..

Online traject 

Deel 3.  Ik kreeg een tijdje geleden te horen; Gerdien, je straalt helemaal. En dat is heel, heel lang geleden dat ik dat mocht voelen. En dit allemaal door jouw cursus. Ik ga weer zingend, huppelend, dansend door het leven. Niet meer pleasen. Vol zelfvertrouwen. Wetende dat er een hele mooie toekomst aan komt. Je mag het allemaal delen, want ik gun dit iedereen. Mensen die leven in het donker, die het licht niet meer kunnen zien. kunnen met jou cursus dat weer terugvinden.

Gerdien

Online Traject 

Dag Sandy,

 (Jan. 24) Ik wou je laten weten dat ik het traject zooo mooi vind.

Je legt het zo duidelijk en eenvoudig uit en ik voel dat je het zelf helemaal doorleeft.
Dat is erg inspirerend voor me.
Ik zit nu in module 3 en ik voel dat er al een shift in mijn bewustzijn is. Ik merk sneller mijn beschermdelen op en het lukt me (soms) om er vanuit mijn volwassen stuk bij te blijven. Ook al is het me nog niet zo duidelijk wie of wat dat volwassen stuk dan is.
 
Het is een boeiende weg, nu al! 🙂
 
Steven
 

Online Traject 

 (Feb. 24) Het voelt alsof er nu van alles tegelijk in beweging komt: ik word me bewuster van mijn beschermdelen, waardoor ik tegelijk begin te beseffen dat er wel degelijk een volwassen deel is. Het zijn puzzelstukjes die in elkaar vallen. Ik merk dat ik er moeilijk woorden aan kan geven, maar dat hoeft ook niet: ik voel wat er gebeurd 🙂 en ik voel me er zo gelukkig mee. Wat me enorm ontroert is dat je me doet inzien dat ik die beschermdelen mag eren voor al het werk dat ze voor me gedaan hebben. Ik heb ze zo vaak vervloekt en weg gewenst. Nu wil ik er met zachtheid naar kijken. Je moest eens weten hoe steunend het voor me is dat jij mee gaat op mijn weg. Je doet dat zo goed, Sandy. Echt waar! 

Steven 

Online Traject 

Lieve Sandy, 

(feb. ’24) Hierbij mijn ervaringen tot nu toe:

ik ben nu bij module 4. En jeetje wat een processen levert het al op binnen in mij. Het is mooi, heftig en emotioneel tegelijk. Het zet zoveel in beweging. Dingen die ik heel ver weg heb gestopt, waar ik niet meer bij kon, komen steeds meer naar boven. Niet makkelijk, maar ik merk dat ik dichterbij mezelf kom. Zachtheid, vertragen, verbinden, heel veel liefde levert het op. Een mooier cadeau als dit kan ik mezelf niet geven en dat gun ik iedereen.  

Lieke Smits 

Online traject  

Hoi Sandy, Ik zou nog een review schrijven over het programma. Het ‘nooit meer jezelf wegcijferen’ programma heeft mij veel inzichten gegeven. Een liefdevolle, maar hele krachtige spiegel voorgehouden. Vertrouwen gegeven in mijn kunnen, waar kunnen maken dat ik mijn grenzen aan durf te geven. En bewuster andere keuzes maak. Inzicht gegeven dat ik nog veel werk kan verrichten, maar misschien het allerbelangrijkste: de deur naar mijn weggestopte emoties heeft geopend. Ik mij kwetsbaar durf op te stellen en vanuit liefde en vertrouwen wil en probeer te handelen. Mijn zelfliefde is groter geworden en met een positievere blik in het leven kan staan. Ik ben heel dankbaar dat dit programma op mijn pad is gekomen. En Sandy dankbaar voor de ontwikkeling van dit programma. Er is altijd ruimte voor vragen en het wordt op een liefdevolle manier gebracht. 

Iris

Intensieve 1 op 1 Reisdag

Sandy weet als geen ander hoe ze je rustig naar binnen kan begeleiden. Ze zit als een rotsblok zo kalm en stabiel naast je, ze zit en ze blijft. Wat erg prettig aanvoelt wanneer je op je kwetsbaarst bent! Ze heeft veel kennis van de verschillende delen in ons wat maakt dat je, jezelf heel gehoord en gezien voelt. Niet stom, lastig, overdreven etc. Ze voelt feilloos welk deel (kleine meisje) er aan het woord is. Mega transformerende reis mogen maken met Sandy als therapeut en het medicijn als extra hulpmiddel.
Ongelooflijk dankbaar voor deze ervaring! Er zijn veel shifts gemaakt, waardoor ik anders in het leven sta, een stuk stabieler en luchtiger! Mijn leven is een stuk lichter geworden. Er is echt een leven voor en een leven na deze prachtige dag!
Dank je wel lieve Sandy, een ervaring om nooit te vergeten!

Milou Gerrits

Online traject 

Hoi hoi,

Ik volg het online programma. Toen ik begon wilde ik het heel graag volgen, maar voelde ik ook een druk: iedere week 1 module. Maar ik merkte al snel dat ik het op mijn eigen manier mocht doen, rustig aan, voelen, laten doordringen. En ik voelde ook dat als ik een poosje niet de module volgde het toch “doorwerkte” in mij. Ook al was ik er even niet bewust mee bezig, mijn onderbewuste ging er mee door. Alles wordt goed en liefdevol uitgelegd. Geen druk, alles mag, niets is verkeerd, maar het geeft je zoveel inzichten en bewustwording.

Dankjewel lieve Sandy

Karin Arts

1 op 1 sessie

De allereerste sessie met Sandy, WAUW!

Ik (toendertijd best nuchter persoon) ging er open in maar heb zoveel los kunnen laten. Letterlijk los gelaten want ik voelde het door me heen stromen, het voelde als een last die van mijn schouders af viel. Het is de meest bizarre, bijzondere maar ook wel heftige sessie die ik ooit heb gehad. Met weinig woorden wist je zachtjes en met heel veel liefde door mijn dikke muur heen te komen en zat ik gelijk in de juiste emotie. Ik voelde me zo gedragen, gezien en ook alles wat mij al die jaren draagt voelde zich ook zo gezien en dat was magische. Dankjewel  lieve Sandy dat ik zoveel heb mogen loslaten, dankjewel voor de veiligheid, liefde en vertrouwen die je geeft in je sessies.

Liefs Anne

Opstelling

Mijn ervaring van de opstellings-dag met Sandy en Milou

Mee gaan in jouw flow en behoeftes EN je gedragen voelen. Dat is wat deze dames neerzetten. Ze geven je de ruimte om mee te gaan wat voor JOU op het moment nodig en goed is. (Is dat binnen/buiten etc) maar zijn daarbij ook constant in verbinding. Voelen mee. En daardoor kon ik mij veilig en gedragen voelen.

Vanuit rust en vertraging gaven ze ruimte aan wat voor jou zichtbaar mocht worden. Ieder met hun eigen kracht.

Heel erg dankbaar voor deze dag. En ik zou het iedereen aanraden als je meer helderheid wilt over je familiesysteen maar dit in een intieme en veilige setting wilt ervaren🤍🤍🤍heel erg bedankt ladies!

Ellen van de Venne

Vrouwencirkel

Vrijdag was het zover, de eerste vrouwencirkel bij Sandy.
Ook voor mij was het de eerste keer dat ik deelnam aan een vrouwencirkel, wat maakte dat ik het wat spannend vond.
Sandy stelde iedereen op haar gemak en straalde zelf zoveel rust uit dat de spanning snel zakte. We begonnen met een meditatie om allemaal in onze energie te zakken en tot rust te komen. Daarna hebben we meerdere oefeningen gedaan waaronder een korte familie-opstelling, een kaart trekken, een edelsteen kiezen en vooral connecten met de andere vrouwen. We hebben gedurende de avond persoonlijke verhalen met elkaar gedeeld. Waar ik mij in het begin moeilijk kon openstellen, veranderde dit in de loop van de avond. Sandy en de vrouwen om mij heen gaven mij het vertrouwen om te durven delen. En daar draait het om binnen de vrouwencirkel, elkaar vertrouwen geven.
Het was een bijzondere en fijne avond! Dankjewel Sandy!

Manon

Individuele sessie

Lieve Sandy, het is weer een tijd geleden dat ik bij je ben geweest. Wauw wat heb ik een intensieve ochtend gehad bij je. Veel dingen zijn naar boven gekomen die ik niet wist of misschien wel naar achteren heb gestopt. Die dag was ik heel moe en heb ik mijn dag gelaten. Zo liefdevol en rustig ontvangen niet normaal en z’n vertrouwd gevoel. Ik kom zeker bij je voor een volgende sessie lieve Sandy. Dankjewel voor deze intensieve ochtend.

Anja van Moorsel

Individuele sessie

Lieve Sandy, dankjewel voor de bijzondere sessie van vandaag! Dankzij jouw zijn en jouw openheid en bemoedigende woorden voelde ik me veilig genoeg om me over te geven aan wat mijn lichaam aangaf. Jij voelde het meestal al eerder dan ik en door wat je dan zei kwam het bij mij los. Een rollercoaster aan emoties die jij heel liefdevol begeleid hebt. Ik voel me nu moe, maar weet dat we goed werk hebben verricht. Dankjewel

Sophia Tax

Individuele sessie

Het enige wat in mij opkomt is dankbaarheid. Het begrip, de verbinding, de diepte die we bereikte was bijzonder voor mij. Alles aan de ervaring was bijzonder. Dankjewel nogmaals.

Dennis Kersten

Individuele sessie

Soms kun je geen woorden vinden om iets te beschrijven, omdat je nog niet met 100 woorden kan uitdrukken hoe bijzonder iets kan voelen. Gisteren heb ik een sessie bij Sandy mogen ervaren. De veiligheid en gedragenheid, maar ook de gepaste afstand welke Sandy wist te bewaren gaf mij de mogelijkheid om te verbinden met mijn pijnstuk, mijn innerlijk kind. Ondanks de spanningen die ik had, omdat het zo kwetsbaar was, heb ik contact kunnen maken met een deel van mijzelf. Een deel waar ik al lange tijd niet meer bij kon. Sandy dankjewel voor je oprechte en liefdevolle benadering.

Patricia

Individuele sessie

De sessie ging over de pijn in mijn schouders waar ik al heel lang mee loop. Je bent rustig en geeft mij een veilig gevoel. Je neemt de tijd en legt precies uit wat je gaat doen en waarom je dat doet. Je maakt op een fijne manier contact met mijn intuïtie. Ik merk dat ik weinig last heb gehad van mijn schouders en ook het tintelen in mijn hand was de afgelopen maand nagenoeg weg. Soms vraag ik me nog steeds af hoe het kan, maar dat het werkt is een feit. Ook de informatie die ik van jou heb meegekregen helpt mij en ik kijk er regelmatig naar.

Suzanne

Individuele sessie

Ik ben laatst bij de liefdevolle strijder geweest voor een sessie. Ik ben een burnout release ondergaan. Waarvan ik dacht, ik heb helemaal geen burnout. Mijn hoofd gaf weerstand, terwijl mijn gevoel zei dat dit is wat ik nodig heb. Tijdens de sessie werden er delen aangeraakt waar bij mij heel veel emoties, gevoelens en gedachten naar boven kwamen. Halverwege de sessie ervaarde ik heel veel spanning, weerstand, angst en frustratie. Sandy heeft mij hier op een liefdevolle manier doorheen geholpen. Het was een echte eye opener en ben me er bewust van geworden welke patronen waar vandaan komen en waar ze in mijn lichaam opgeslagen zaten. Ik ben je dankbaar en kom snel bij je terug.

B.

Individueel Traject

Ik kwam bij Sandy vanwege een burn-out waar ik op dat moment in zat. Tijdens de sessies werd duidelijk dat ik in een overleefmodus zat. er werden diepe delen geraakt en naar mijn innerlijke kindsdelen gekeken. Sandy gaf mij het vertrouwen en de moed om te kunnen voelen. Dankzij Sandy heb ik ons traject af kunnen sluiten met meer zelfvertrouwen, rust en kracht om voor mezelf te kiezen. Dankjewel Sandy voor alle fijne energie en liefde die je uitstraalt. Je bent een bijzonder mens! 

Manon

Vrouwencirkel

Gisteravond voor het eerst een vrouwencirkel meegemaakt.

Wist niet wat ik kon verwachten en twijfelde eigenlijk wel of ik zou gaan.
Ben blij dat ik toch ben gegaan. Het was een fijne avond, hele mooie oefeningen, kwetsbare momenten die er mochten en konden er zijn. Er was rust en openheid. Dankjewel Sandy het was, net als je retreatdag, een mooie rustige en veilige sfeer waar je jezelf kunt, mag en durft te zijn. 🙏🏻

Karin Arts

 1 op 1 sessies

Sandy is voor mij een hele speciale therapeut

Ik ken niemand zoals Sandy. Ze staat zo stevig, voelt zo veilig, legt zo fijn uit en heeft zoveel geduld, kennis en liefde.

Deze prachtvrouw is niet van deze wereld. Zo zo verbonden met alles om ons heen.

Als er iemand is die je verder kan helpen in het leven, die je inzicht geeft in je trauma en je helpt deze te helen? Dan is het Sandy!!

Ik gun iedereen een Sandy in haar leven!

Milou (JouwWondereBinnenwereld)

De energetische behandeling bij Sandy heeft mij eindelijk de moed gegeven om in contact te komen met mijn innerlijke kind. Tijdens de sessie hebben we samen gevoeld dat dit kind heel veel boosheid met zich meedraagt en zich verlaten voelt.

Door de behandeling van Sandy is er meer ruimte gekomen voor deze emoties van mijn innerlijke kind. Eerst duwde ik deze weg en nu accepteer ik het en geef ik mijzelf de liefde en steun die ik nodig heb.

Ook zijn oude denkpatronen losgelaten en kan ik nu milder naar mijzelf kijken. Ik hoef eens even niks, alleen maar te zijn, te voelen, te vertrouwen. Mijn innerlijke kind heeft eindelijk haar ruimte en ik ga nu met frisse nieuwe energie de rest van mijn pad bewandelen.

Ik heb zelden z’n bijzonder persoon ontmoet als Sandy. Ik ben dan ook dankbaar dat ik haar heb leren kennen. Sandy is een en al liefde en licht. Zit je met een uitdaging? vertrouw op Sandy en ze zal je verder helpen.

Sandrina van der weide

Testimonials 1 day retreat met Ellen

1 day Retreat

Wat een enorme, fijne, bijzondere, intense, indrukwekkende, liefdevolle dag. Ik voel me ook echt ergens een stuk bevrijd. En dank voor hetgeen jullie deden op de moeilijke momenten, met een handoplegging en energieën en aanwezigheid. Jullie hebben echt een gave. Ook de liedjes waren ontroerend en fijn en happy ook. Ik voelde me vrij snel na binnenkomst ook veilig en op mijn gemak. Dit was anders toen ik de auto in stapte vanochtend en bij binnenkomst toen trilde ik enorm van de spanning. Helemaal top.

Rouven

1 day Retreat

Lieve Sandy,

Jeetje waar moet ik beginnen. Wat een ervaring! woorden zullen nooit dekkend genoeg zijn om mijn ervaring te omschrijven. Woorden zijn niet genoeg om waarde te geven aan deze dag. wat fijn dat je er voor mij was, wat fijn dat je bij mij zat, wat fijn dat je mij geholpen hebt, wat fijn dat je je hand reikte. Lieve Sandy, Dank je wel!

Rob

1 day Retreat

Het was een intensieve mooie dag. Ik hoorde gelijk diezelfde dag van mijn omgeving dat ze een glimlach bij me zagen die ze in jaren niet hadden gezien. Ik ervaar rust en balans in mijn lichaam. ik merk nu nog dat er van alles stroomt en op zijn plek valt. ik heb heel goed geslapen. dat heb ik in tijden niet gedaan.

Iris

Testimonials 1 day retreat met Milou

Lieve Milou en Sandy, 

Wauw het was z’n mooie, intense en bijzondere dag vandaag. Dankjewel dat jullie er waren. Het voelt zo vertrouwd en fijn bij en met jullie. Voelde me meteen op mijn gemak en veilig om mijn emoties toe te laten. Dankbaar voor de processen en inzichten die zijn ontstaan. Op de terugweg kwam het lied ‘de engelbewaarder’ voorbij en ik voelde me bevrijd van ballast die ik al heel lang bij me draag. 

Lieke Smits

deel 2.

Thuis kreeg ik een intense knuffel van mijn zoon en die voelde ik zo binnenkomen. Tijdens het avond eten bespraken we de dag en ik vertelde ook mijn ervaring. Er werd geluisterd zonder oordeel en dat voelde zo fijn. Mijn zoon vroeg door over mijn zusje, zij was dus het middelste kind mama? dankbaar en mooi hoe dit meteen doorwerkt in het gezin. dankjewel lieve meiden voor deze mooie inzichten

Lieke Smits

Lieve Sandy

Ik wil nog even benaderukken dat ik me zo veilig voelde met jou aan mijn zij. Door jou kon en mocht ik kwetsbaar zijn. Super dankjewel nogmaals daarvoor. Deze week voel ik een soort van rust over me heen ofzo. Ik hoef minder te vechten voor mijn gevoel en kan meer in verbinding komen met mijn zoon en ook naar mijn ouders voel ik een soort rust. ik kan meer accepteren wat er is en heb minder het gevoel van verantwoordelijkheid naar mijn ouders. ik doe mijn ding en zij hun ding en dat is oke. voelt heel fijn.

Lieke Smits

Drie Testimonials van Imke per sessie

Vorige week ben ik naar De liefdevolle strijder geweest voor een Transformatie Coaching. Voordat ik bij Sandy ben geweest heb ik nog NOOIT zoveel gevoeld in mijn lichaam als toen. Ik voelde me tijdens de sessie benauwd, bij mijn keel en borst een heftige druk. Voor de behandeling vroeg Sandy aan mij, vind je het spannend? Ik reageerde er heel cool op (vanuit mijn hoofd) nee eigenlijk totaal niet, ik zie het wel. Maar omdat ik toen niet in verbinding stond met mijn lijf kon ik niet voelen wat me lichaam er van vond want ik voelde me relaxt.⁣ Daarna gingen we dus onder andere aarde en nog het een en ander doen om ECHT in verbinding te komen met mijn lichaam. ⁣Sandy vroeg mij om een thema te bedenken, ik had: meer genieten. Dat is het enige wat continu in mijn hoofd kwam. Via dit thema, veel goede vragen die Sandy stelde in combinatie dat ik ECHT kon voelen wat waar was. Kwamen we bij de kern.⁣ De kern gaat over dat ik te weinig geniet op dit moment omdat ik het mezelf niet gun. Ik gun mezelf een hoop niet…. ⁣Dit zat in mijn onbewuste, zelf kwam ik daar steeds niet en ik denk dat dit komt omdat ik mijn mindset zo getraind heb. Als er iets gebeurd dan zei ik snel: Ow maar dat kan gebeuren, het gebeurd met een reden dus het is niet erg. ⁣Daarna is Sandy zinnen gaan zeggen tegen mijn onbewuste. Elke keer als ze de vraag stelde? Imke mag ik beginnen? Dan voelde ik SUPER veel druk en spanning bij mijn borst en keel.⁣ Ook toen ik binnen kwam vond mijn lijf het erg spannend maar omdat ik niet in verbinding met mijn lijf stond voelde ik het niet. Ik was al regelmatig bezig met voelen, maar niet op dit niveau. Ik ga hier nu zeker verder mee aan de slag. Dankjewel Sandy voor deze geweldige sessie. ⁣

Imke Peters

Ik heb opnieuw een hele bijzondere sessie bij Sandy gehad. Dit is de derde keer dat ik bij Sandy was en er is weer heel veel emotie naar boven gekomen. We begonnen met de emotie-pressuur. Ik voelde me benauwd bij mijn keel en druk op mijn borst. Daar werd al snel duidelijk dat ik veel wegslik en niet de pijn durf aan te gaan. Deze emotie heb ik toegelaten en doorvoeld. Daarna werd de druk en benauwdheid minder. Toen voelde Sandy dat ze naar mijn buik mocht gaan. Hier voelde ik ook druk en zat veel emotie opgeslagen. Daarna zijn we verder gegaan met een energetisch koord doorknippen van een bekende. Hier kwam weer veel benauwdheid en een beetje pijn aan mijn borst los. Na het toelaten van de pijn ging het weer langzaam weg. Na de sessie voelde ik me heel opgelucht en viel er een last van mijn schouder. Nu merk ik dat de communicatie met deze bekende rustiger en natuurlijker verloopt. Sandy is echt een topper, ze laat je heel erg op je gemak voelen en durft eerlijk te zeggen wat ze voelt en ziet.

Imke Peters

Afgelopen week heb ik opnieuw een bijzondere ervaring gehad bij Sandy. Dit keer heb ik een helende reis ondergaan. Sandy heeft me geleerd hoe ik kan voelen en mijn emoties er laten zijn. Ook het kampvuur die we daarna hebben gedaan heeft veel los gemaakt. Het voelt als een verlichting en een stap dichterbij wie ik echt ben. Sandy weet in de sessie precies op het juiste moment te praten en voelt ook wanneer het even nodig is om mij te laten voelen. Dit is echt heel fijn.

Imke Peters

Verbinding

Voel jij dat het nu jouw tijd is voor transformatie?
JA ik wil weten wat jij kan betekenen voor mij