Rise up retreat

Transformerend
Terug naar de kern

17t/m 23 September 2023 in Spanje Malaga

Een transformerende week op een unieke locatie in het zuiden van Spanje. Bovenop een berg te midden van de natuur in een villa met zwembad en een adembenemend uitzicht. Het wordt een bijzondere week, waarin we vanuit een veilige gedragenheid met heel veel zachtheid, liefde en speelsheid naar de kern gaan. Jouw mooie kern. 

Een inkijkje in het programma:

Yoga, breathwork, meditatie en trancereis met sjamanendrum, cacao ceremonie, stilte wandeling, helende reis, innerlijk kind ceremonie, een heerlijke massage, zwemmen en picknicken bij een prachtig meer, energetische healing, emotional freedom technique (EFT) en dansen onder de sterrenhemel.

Een programma vol kippenvel momenten en verbinding. Niet van hoofd tot hoofd, maar van hart tot hart.  Een transformatie van angst naar liefde. van controle naar overgave. van dragen naar gedragen worden. 

What if i fall? But darling, what if you fly?

Het leven beweegt je naar het leven toe

Moedig zijn is iets doen ondanks dat het je beangstigd, omdat je voelt en weet dat het goed is. Het is vertragen, terwijl veel in jou gas wil geven en wil versnellen. Het is iets doen, wat je nog niet eerder gedaan hebt. het is weerstand voelen, maar het toch doen. Het is alles waardoor je voelt dat je leeft, want het leven zit vol magie en prachtige momenten, zie jij ze? 

Het leven zit vol liefde en vertrouwen. Misschien zit er nu nog pijn en angst voor. Besef je dan eigenlijk wel wat er mogelijk is voor jou als je een week lang in verbinding gaat zijn met jezelf en al jouw delen. Met steeds diepere lagen van jezelf. Lagen waarvan je misschien niet eens wist dat je ze had. Daaronder ligt jouw GOUD. Jouw oneindig potentieel aan  mogelijkheden, liefde, wijsheid, kracht, innerlijke rust en vrijheid. 

Als je daar contact mee gaat maken, kun je jouw leven kan gaan leven en creëren op jouw voorwaarden! Helemaal vrij in wie jij wilt zijn! 100% jezelf durven zijn, acceptatie, zelfliefde en zelfvertrouwen voelen. Om iedere dag vol energie en vreugde wakker te worden en het leven te leven waar jij zo ongelofelijk blij van wordt. 

 

Van hart tot hart

Ik kijk er naar uit om samen met jou back to (your) nature te gaan. Terug naar het vertrouwen en de innerlijke rust in jezelf. En dit alles te integreren als een anker zodat je lichter gaat leven vanuit liefde en vertrouwen.

Integreren

Naast het programma is er voldoende rust en tijd voor jezelf om te integreren   en ontspannen. Om een heerlijk boekje te lezen, aan het zwembad te liggen of   te wandelen door de bergen. Zodat je echt helemaal tot jezelf kunt komen. 

Kosten

De kosten zijn 1444,- inclusief BTW. Wat zit hierbij? het gehele programma + 6 overnachtingen + ontbijt, lunch, diner, water thee en fruit + transfer van en naar het vliegveld. Exclusief vliegtickets en reis/ annuleringsverzekeringen. 

Rise up woman. Its time to shine!

Wil je nog meer info? Donderdag 16 maart aflevering 153 op de liefdevolle strijder podcast over dit fantastische retreat! 

Wil je erbij zijn? Of heb je nog vragen? Neem dan vooral contact met mij op: