Van hart tot hart

Verbindende Retreats
Van hart tot hart

Waarom juist verbinden in een groep? 

Of je nu kiest voor individueel, een groep, een dag of een week, ieder retreat is anders. Ik geloof dat je niet voor niets samenkomt. Je bent altijd op de juiste tijd op de juiste plek en heel eerlijk: soms zijn dingen gewoon TE bijzonder om er woorden aan te geven… Dus kom het vooral ervaren <3 Want ieder retreat is uniek en ieder retreat is anders. 

Mogelijk voel jij het verlangen, maar weet je niet goed wat je kunt verwachten en vind iets in jou een groep nog best spannend. Weet je lieve jij, dan is alleen al het instappen z’n helende beweging. en daarbij ben jij waarschijnlijk niet de enige die het spannend vind. Jij komt, net als de rest binnen met je eigen ‘rugzakje’. En misschien vind de ene het het iets spannender dan de ander, maar je gaat het samen aan. Maskers gaan af, er is openheid, er zijn tranen. zowel jij als de ander mag er helemaal zijn in ieder zijn kwetsbaarheid.

Hierdoor kom je snel met elkaar op diepere lagen en ontstaan er diepgaande gesprekken. Alleen dit alles is al zo helend, verbindend en transformerend. Je leert elkaar in z’n korte tijd vaak beter kennen dan vele mensen in je eigen omgeving. Zelfs al in één dag. 

Veilige setting

Dit kan alleen als er een veilige bedding is in de ruimte en daarvoor ben ik, samen met degene met wie ik eventueel werk. Ik zet die veilige en helende space voor jou neer. Vanuit mijn zijn: open, puur, kwetsbaar en vol liefde en licht zet ik een veilig energieveld neer. Dit is zo voelbaar dat je als vanzelf hierop ‘meelift’. Ik volg ten alle tijden het veld, zonder oordeel ben ik en blijf ik aanwezig en afgestemd. Alles van jou is welkom. niets is mij teveel of te gek en ik blijf liefdevol aanwezig bij alles wat is en wat gezien, gevoeld en gehoord wil worden. 

 

We gaan Vertraagd en Liefdevol naar de kern

Ik werk lichaamsgericht, trauma sensitief, energetisch en systemisch. Ik kijk systemisch naar jouw hulpvraag en neem al deze aspecten mee: Hierbij kun je denken aan jouw fysieke lichaam, je mind, energetisch lichaam, emoties en spiritueel. Zo komen we tot de kern. De focus ligt niet op praten, analyseren of oplossen, maar op voelen, want voelen helpt je om een diepere verbinding met jezelf te krijgen te helen van trauma’s. En trauma’s worden vooral verwerkt door te communiceren met je lichaam, te voelen en te leren reguleren. 

Een opstelling is een ’tool’ die jou helpt om inzicht te krijgen in bepaalde dynamieken en patronen die zich steeds blijven herhalen. Met een opstelling wordt alles zichtbaar, waardoor je die patronen kan doorbreken en helen. Ook jouw ‘rol’ als representant verteld iets over jezelf en brengt heling met zich mee. Je hoeft dus niet de vraaginbrenger te zijn voor een helende ervaring. Je mag erop vertrouwen dat je precies het juiste ontvangt. 

We blijven samen in het Hier en Nu. Vanuit heel veel bedding, hulpbronnen en contact met gezonde volwassen delen verbinden we met de innerlijke kindsdelen (beschermdelen en trauma delen).  Ik zal altijd de taal en wijsheid van jouw lichaam volgen en werk met je door te ontmengen en vanuit vertraging. Vertraging is, naar mijn mening, een voorwaarde om te werken als opsteller. Juist omdat je zo snel naar de kern gaat is gedegen kennis over trauma een must. 

Mogelijkheden

Life-Changing 6+ maanden Traject

Hier vind je de Event Agenda

Individueel retreat. Thuis bij jezelf

Testimonials

Wat een enorme, fijne, bijzondere, intense, indrukwekkende, liefdevolle dag. Ik voel me ook echt ergens een stuk bevrijd. En dank voor hetgeen jullie deden op de moeilijke momenten, met een handoplegging en energieën en aanwezigheid. Jullie hebben echt een gave. Ook de liedjes waren ontroerend en fijn en happy ook. Ik voelde me vrij snel na binnenkomst ook veilig en op mijn gemak. Dit was anders toen ik de auto in stapte vanochtend en bij binnenkomst toen trilde ik enorm van de spanning. Helemaal top.

Rouven

Lieve Sandy,

Jeetje waar moet ik beginnen. Wat een ervaring! woorden zullen nooit dekkend genoeg zijn om mijn ervaring te omschrijven. Woorden zijn niet genoeg om waarde te geven aan deze dag. wat fijn dat je er voor mij was, wat fijn dat je bij mij zat, wat fijn dat je mij geholpen hebt, wat fijn dat je je hand reikte. Lieve Sandy, Dank je wel!

Rob

Het was een intensieve mooie dag. Ik hoorde gelijk diezelfde dag van mijn omgeving dat ze een glimlach bij me zagen die ze in jaren niet hadden gezien. Ik ervaar rust en balans in mijn lichaam. ik merk nu nog dat er van alles stroomt en op zijn plek valt. ik heb heel goed geslapen. dat heb ik in tijden niet gedaan.

Iris

Lieve Milou en Sandy, 

Wauw het was z’n mooie, intense en bijzondere dag vandaag. Dankjewel dat jullie er waren. Het voelt zo vertrouwd en fijn bij en met jullie. Voelde me meteen op mijn gemak en veilig om mijn emoties toe te laten. Dankbaar voor de processen en inzichten die zijn ontstaan. Op de terugweg kwam het lied ‘de engelbewaarder’ voorbij en ik voelde me bevrijd van ballast die ik al heel lang bij me draag. 

Lieke Smits

deel 2.

Thuis kreeg ik een intense knuffel van mijn zoon en die voelde ik zo binnenkomen. Tijdens het avond eten bespraken we de dag en ik vertelde ook mijn ervaring. Er werd geluisterd zonder oordeel en dat voelde zo fijn. Mijn zoon vroeg door over mijn zusje, zij was dus het middelste kind mama? dankbaar en mooi hoe dit meteen doorwerkt in het gezin. dankjewel lieve meiden voor deze mooie inzichten

Lieke Smits

Lieve Sandy

Ik wil nog even benaderukken dat ik me zo veilig voelde met jou aan mijn zij. Door jou kon en mocht ik kwetsbaar zijn. Super dankjewel nogmaals daarvoor. Deze week voel ik een soort van rust over me heen ofzo. Ik hoef minder te vechten voor mijn gevoel en kan meer in verbinding komen met mijn zoon en ook naar mijn ouders voel ik een soort rust. ik kan meer accepteren wat er is en heb minder het gevoel van verantwoordelijkheid naar mijn ouders. ik doe mijn ding en zij hun ding en dat is oke. voelt heel fijn.

Lieke Smits