Een innerlijke vindtocht naar wie jij werkelijk bent

Met als doel om jezelf te bevrijden. 

Herken jij jezelf hierin? 

Je doet er alles aan om de beste versie van jezelf te zijn. Je werkt hard op alle gebieden in je leven. Je bent bij meerdere coaches en psychologen geweest, hebt trainingen en therapie gevolgd en toch kom je niet bij de kern. Je bent het vertrouwen (bijna) kwijt geraakt, omdat niets echt lijkt te werken. En hoe harder jij je best gaat doen, hoe vermoeider jij raakt. De energie neemt af, de pijn neemt toe, ook fysiek in je lijf. 

Je vind het lastig om je eigen grenzen te voelen. Alsof je een spons bent die alle energie van anderen opzuigt en daarna zelf overweldigd raakt: je emmertje vol. Jij voelt het zelf pas als het te laat is en de ‘batterij’ helemaal leeg is. Het leven voelt soms intens en overweldigend. Je hebt ook zoveel gevoelens die je ervaart van jezelf en van anderen, waardoor je in je hoofd schiet op een automatische piloot om niet alles de hele tijd te hoeven voelen. 

Je voelt je vaak onbegrepen: Alsof je een pad bewandeld dat gepaard gaat met eenzaamheid. En omdat je hooggevoelig bent en van iedereen de beschermmuurtjes voelt, de ‘maskers’ ziet is het nog lastiger om je kwetsbaar op te stellen. Je wilt zo graag mensen toelaten en tegelijk kun je bijna niet anders dan ze wegduwen. Je kunt het immers prima alleen, dat doe je al zolang. 

Je legt jezelf een enorme druk op. Het liefst wil je controle houden en tegelijk besef je hoeveel energie dat kost. En wil je niets liever dan kunnen loslaten, maar HOE dan? Je wilt uit je hoofd. Uit de DOE- en MOET modus, zodat je kunt ontspannen. Je ontspannen voelen in lichaam en geest, maar is het jou eigenlijk wel geleerd (als baby al) om jezelf te reguleren? Of is je lichaam zo gewend aan ALTIJD maar alert zijn, AAN staan en onveiligheid dat je lichaam helemaal niet weet hoe te ontspannen. En kost het inspanning om te kunnen ontspannen, is dat herkenbaar? 

En dan je gedachten: Je hebt allerlei gedachten die tegen je zeggen dat je niet leuk genoeg bent, niet goed genoeg, dat niemand van jou werkelijke jij zal houden, dat je iedereen teleurstelt, het nooit eens goed kan doen enz. Je vergelijkt jezelf steeds met de sterke kanten van anderen, waardoor jij je nog kleiner voelt. Het zijn gedachten die je tot op de dag van vandaag tegenhouden om de verlangens van je hart te volgen. Om in je licht te stappen! Het is z’n tweestrijd tussen hoofd en hart. Je mind die jou weerhoud om jezelf ECHT te laten zien. Om volledig en voluit voor jezelf te gaan staan. Toch wil je niets liever: je hebt jezelf altijd aangepast aan anderen, maar nu wil je jezelf vinden: Je wilt weten wie je werkelijk bent en wat je wil, alleen ben je je hele leven zo druk bezig geweest met pleasen (overleven), waardoor je niet anders kon dan wegbewegen van je authentieke zelf. 

Je bent heel bewust. Je weet dat je gedachten niet waar zijn. Dat jij niet je gedachten bent en dus ga je nog harder werken om ze positief om te denken. Alleen blijft het een constant, zeer vermoeiend proces van innerlijke verdeeldheid en strijd. Laatst zei een klant tegen mij: ‘ik dacht dat ik al jaren aan heling deed, maar zie nu pas hoe alles werd versterkt’. Je probeert het echt, je wilt je zo graag anders voelen, maar de (doods)angsten zitten zo diep dat je er niet uit komt. Je komt er vanuit je hoofd niet bij. 

Hoe zou het zijn als je jezelf op z’n diepe laag (bij de kern) gaat erkennen en zien, waardoor je van binnenuit gaat verbinden met jezelf. Jezelf gaat zien in hoe klein je was toen je begon met overleven en dat deze kindsdelen (innerlijk kind) thuis mogen komen bij jezelf, waardoor de innerlijke verdeeldheid en strijd wordt verruild door eenheid en heelheid? 

Ik heb zelf deze weg bewandeld en ik kan je vertellen, het veranderd alles. Zowel vanbinnen als in je hele leven. Het mag en kan met zoveel zachtheid, liefde, vertraging, bedding en veiligheid. Alleen dat al voelt zo helend, verbindend en bevrijdend. Jeetje lieve vrouw, wat gun ik jou dit! Wat gun ik het jou dat je dit mag ervaren, dat jij weer herinnert wie je echt bent! Soms vergeten we even hoe bijzonder we zijn, dat ALLES al aanwezig is in ons. Dat de antwoorden in ons lichaam opgeslagen zitten.

Hoe zou het zijn als je: 

♥ Een gevoel van bedding en veiligheid in jezelf ervaart

♥  In verbinding bent met je lichaam, geest en ziel

♥  Thuis komt IN jezelf, je thuis gaat voelen bij jezelf

♥  Je (innerlijk) de liefde en verbinding gaat voelen 

♥  Zelfliefde gaat voelen, niet vanuit je hoofd, maar belichaamd in je lijf 

♥  Voor jezelf gaat kiezen, zonder schuldgevoel of angst voor afwijzing

♥  Alles van jou er mag zijn, zonder oordeel, maar vanuit acceptatie

♥  Leeft in het nu (i.p.v in je hoofd de hele tijd gedachten over het verleden en zorgen voor de toekomst)

♥  Vertrouwen voelt in jezelf en in het leven

♥  Leeft vanuit je hart en de verlangens van je hart 

♥  Inzicht krijgt in jezelf, je familie en de patronen en dynamieken die zich tot nu toe generatie op generatie herhaalden

♥  De familie trauma’s niet doorgeeft aan je kinderen, omdat ze stoppen bij jou

♥  Gaat samenwerken met je lichaam, niet meer tegen je lichaam 

♥  Lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen 

♥  Het geluk voelt binnen in jezelf 

♥  Jezelf leert beschermen voor de energie van anderen en in je kracht kunt blijven, zonder het over te nemen van hen 

♥  Het verschil weet en voelt tussen je angst (beschermdeel) of intuïtie

♥  Je gezien en gehoord voelt. Door anderen, maar vooral door jezelf 

♥  Gaat samenwerken met je beschermdelen (perfectionisme, angst, controle, criticus, pleaser enz)

♥  Gaat voelen waar jouw grenzen zijn en deze aangeven

♥  Weet hoe je jezelf kunt beschermen en onderscheiden wat van jou is en wat van de ander is 

♥  Hebt geleerd hoe je jezelf kunt reguleren en je zenuwstelsel kalmeren

♥  Bewust bent van je triggers, trauma reacties en hebt allerlei tools om hiermee om te gaan 

♥  Weet wanneer je kiest, denkt en handelt vanuit angst of liefde en leeft steeds meer vanuit liefde

♥  Leven lichter voelt, je lichaam wordt lichter (ja dit kan ook effect hebben op je gewicht) 

♥  Innerlijke worsteling/ strijd wordt verruild voor innerlijke vrede en rust 

♥  Het recht voelt om te zijn, om te spreken, om te ontvangen, om te voelen, om te bestaan….

Je Leeft met je ziel aan het stuur, een open hart en een mind die kalm is. Zo zal jij door het leven heen bewegen: 

niet worstelend tegen wat is, maar meebewegend op de flow van het leven. 

Helen van je innerlijke kind

Werkelijke heling komt vanuit een plek die je niet kan bedenken. Het is niet iets wat je kunt ‘doen’, maar gebeurd ‘vanzelf’. Eigenlijk hoeven we niets te ‘doen’. We maken ruimte, zodat de heelheid weer kan stromen. 

van Overleven naar Leven

Ik spreek uit ervaring lieve jij, 

Ik ben van ver gekomen. Het grootste deel van mijn leven was mijn binnenwereld niet zichtbaar voor de buitenwereld. 

Ik leefde in de overleefstand. Er was een innerlijk gevecht gaande en alles wat ik als kind nodig had om te overleven hield me als volwassene gevangen in het lijden. Ik moest hard werken, alles perfect doen, sterk zijn, dun zijn, mezelf wegcijferen, mezelf verdoven met alcohol, medicatie en drugs, mezelf pijn doen, veel leuke dingen plannen enz.  

Rond mijn 29e kwam het omslagpunt. Ik zat net zo verstrikt in mijn fysieke lichaam als ik me vanbinnen voelde. Ik kon niet meer doorgaan met doorgaan en al mijn overleef strategieën werkte niet meer.

Wie was ik nog toen alles wegviel?

Daar, in dat diepe donker en de uitzichtloosheid die ik zo goed kende maakte ik een keuze: ik wil van mezelf houden i.p.v. mezelf zo haten.

Het veranderde alles…. ik ontmoette mijn werkelijke ZELF. 

 

en ging VOLUIT LEVEN i.p.v. overleven.

Mijn wapens zijn verruild voor hulpbronnen.

Mijn strijders (verwonde kindsdelen) geëerd voor hun harde werk om te zorgen dat ik overleefde: ze zijn verwelkomt met liefde. Ze worden erkent, gehoord, getroost en voelen zich gezien. Ik ontmoette een innerlijke moeder en kwam thuis.

Thuis in mijzelf. Ik ben hier nu. En ik blijf. Bij mezelf. No matter what. 

Dit is niet alleen mogelijk voor mij, maar dit is ook voor jou! Echt WAUW wat heb ik al veel mannen en vrouwen mogen zien transformeren. Als ik het kan, als zij het kunnen, dan kan jij het ook! Daarom ontwikkelde ik dit traject: zodat jij stap voor stap mee genomen wordt op een innerlijke vindtocht naar wie jij werkelijk bent!

Zodat je niet meer als rennend hoofd door het leven hoeft te vliegen, maar net als ik aanwezig kunt zijn in het hier en nu. In jezelf de kwetsbaarheid en tegelijk de kracht kunt voelen. De diepte van het donker in jezelf kunt voelen en tegelijk je stralende licht! Het is er allemaal. Ik ben het allemaal. Jij bent het allemaal. Wij zijn het allemaal. Met liefde, zachtheid en vertraging ga je zelf weer herinnert worden aan jouw kracht, jouw licht, jouw ware potentieel, zodat ook jij weer voelt wie je werkelijk bent. En net als mij kunt zeggen:

Nu sta ik hier. Leef ik. Voel ik. Belichaamd en aanwezig in mijzelf en het leven.

Een innerlijke vindtocht naar wie jij werkelijk bent

Dit traject is holistisch vormgegeven, precies zoals ik werk. Het betekend dat we werken met je mind (je gedachten), je fysieke lichaam, je energetisch lichaam (emoties) en je ziel.

We werken veel met je onderbewuste. Ik kijk systemisch, energetisch, lichaamsgericht en vanuit trauma naar jouw hulpvraag.

Via maandelijkse zoommeetings kun je online gecoacht worden door mij in een gelijkgestemde en veilige groep. Je komt samen met de andere deelnemers in een community.

In de videos hieronder deel ik per module wat je kunt verwachten, wat het je gaat brengen en de waarde die jij eruit kunt halen.

Je voelt in deze video’s ook meteen mijn energie en of deze matcht met jou. Ik heb deze video’s namelijk direct na iedere module opgenomen. 

Sandy, de liefdevolle strijder 

 

Module 1

Module 2

Module 3

Module 4 

Module 4 toevoeging

Module 5

Module 6

Module 7

Module 7 toevoeging

Module 8

Module 9

Module 10

Ervaringen

Online traject 1e versie

Deel 1. Er is veel gebeurd. Eigenlijk veel veranderd in mijzelf. Ik ben zoveel dichter bij mijzelf gekomen. Ik ben weer dat vrolijke meisje van 5 die zingend en huppelend over straat ging. Ook al voelde ik mijzelf zo vaak eenzaam, verloren en alleen. Totdat er nog veel meer ellende over mij heen kwam en ik niet meer kon voelen wie ik was en ben. En dat heb ik helemaal teruggevonden. ik mag en kan weer zijn wie ik ben. Ik denk dat ik altijd helder voelend ben geweest…..

Online traject 1e versie

Deel 2.  Alleen dat had ik ver weggestopt door alles wat ik mee maakte, maar ik mag dit nu weer voelen. En ik mag weten dat ik niet alleen ben. Er word voor mij gezorgd. Ik ben zo enorm dankbaar. Ook voor de dingen die ik liever niet had willen mee maken, dat heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben, waar ik voor sta. Ik heb vertrouwen dat het in de toekomst nog mooier en beter wordt. Dit alles trekt ook door naar mijn omgeving…..

Online traject 1e versie

Deel 3.  Ik kreeg een tijdje geleden te horen; Gerdien, je straalt helemaal. En dat is heel, heel lang geleden dat ik dat mocht voelen. En dit allemaal door jouw cursus. Ik ga weer zingend, huppelend, dansend door het leven. Niet meer pleasen. Vol zelfvertrouwen. Wetende dat er een hele mooie toekomst aan komt. Je mag het allemaal delen, want ik gun dit iedereen. Mensen die leven in het donker, die het licht niet meer kunnen zien. kunnen met jou cursus dat weer terugvinden.

Gerdien

Online traject 1e versie

Hoi Sandy, Ik zou nog een review schrijven over het programma. Het ‘nooit meer jezelf wegcijferen’ programma heeft mij veel inzichten gegeven. Een liefdevolle, maar hele krachtige spiegel voorgehouden. Vertrouwen gegeven in mijn kunnen, waar kunnen maken dat ik mijn grenzen aan durf te geven. En bewuster andere keuzes maak. Inzicht gegeven dat ik nog veel werk kan verrichten, maar misschien het allerbelangrijkste: de deur naar mijn weggestopte emoties heeft geopend. Ik mij kwetsbaar durf op te stellen en vanuit liefde en vertrouwen wil en probeer te handelen. Mijn zelfliefde is groter geworden en met een positievere blik in het leven kan staan. Ik ben heel dankbaar dat dit programma op mijn pad is gekomen. En Sandy dankbaar voor de ontwikkeling van dit programma. Er is altijd ruimte voor vragen en het wordt op een liefdevolle manier gebracht. 

Iris

Rise Up Retreat Spanje

Ynta zei: ‘de video mag de hele wereld in’ 

Ynta van den Anker

Online traject 1e versie

Hoi hoi,

Ik volg het online programma. Toen ik begon wilde ik het heel graag volgen, maar voelde ik ook een druk: iedere week 1 module. Maar ik merkte al snel dat ik het op mijn eigen manier mocht doen, rustig aan, voelen, laten doordringen. En ik voelde ook dat als ik een poosje niet de module volgde het toch “doorwerkte” in mij. Ook al was ik er even niet bewust mee bezig, mijn onderbewuste ging er mee door. Alles wordt goed en liefdevol uitgelegd. Geen druk, alles mag, niets is verkeerd, maar het geeft je zoveel inzichten en bewustwording.

Dankjewel lieve Sandy

Karin Arts

Online Traject 

Dag Sandy,

 (Jan. 24) Ik wou je laten weten dat ik het traject zooo mooi vind.

Je legt het zo duidelijk en eenvoudig uit en ik voel dat je het zelf helemaal doorleeft.
Dat is erg inspirerend voor me.
Ik zit nu in module 3 en ik voel dat er al een shift in mijn bewustzijn is. Ik merk sneller mijn beschermdelen op en het lukt me (soms) om er vanuit mijn volwassen stuk bij te blijven. Ook al is het me nog niet zo duidelijk wie of wat dat volwassen stuk dan is.
 
Het is een boeiende weg, nu al! 🙂
 
Steven
 

Online Traject 

 (Feb. 24) Het voelt alsof er nu van alles tegelijk in beweging komt: ik word me bewuster van mijn beschermdelen, waardoor ik tegelijk begin te beseffen dat er wel degelijk een volwassen deel is. Het zijn puzzelstukjes die in elkaar vallen. Ik merk dat ik er moeilijk woorden aan kan geven, maar dat hoeft ook niet: ik voel wat er gebeurd 🙂 en ik voel me er zo gelukkig mee. Wat me enorm ontroert is dat je me doet inzien dat ik die beschermdelen mag eren voor al het werk dat ze voor me gedaan hebben. Ik heb ze zo vaak vervloekt en weg gewenst. Nu wil ik er met zachtheid naar kijken. Je moest eens weten hoe steunend het voor me is dat jij mee gaat op mijn weg. Je doet dat zo goed, Sandy. Echt waar! 

Steven 

Online Traject 

Lieve Sandy, 

(feb. ’24) Hierbij mijn ervaringen tot nu toe:

ik ben nu bij module 4. En jeetje wat een processen levert het al op binnen in mij. Het is mooi, heftig en emotioneel tegelijk. Het zet zoveel in beweging. Dingen die ik heel ver weg heb gestopt, waar ik niet meer bij kon, komen steeds meer naar boven. Niet makkelijk, maar ik merk dat ik dichterbij mezelf kom. Zachtheid, vertragen, verbinden, heel veel liefde levert het op. Een mooier cadeau als dit kan ik mezelf niet geven en dat gun ik iedereen.  

Lieke Smits 

Jaaaaa, ik wil dit! 

Momenteel geld er nog een voordeel prijs. Je kunt nu nog instappen voor 888 euro of in 11 termijnen van 88 euro per maand. De huidige prijs gaat dit jaar omhoog. De prijzen zijn inclusief btw voor niet-ondernemers en exclusief btw voor ondernemers (ondernemers kunnen de btw terugvragen, zo blijft het instapbedrag voor iedereen gelijk en voelt het voor mij energetisch kloppend. 

Ben je ondernemer?

Betaal dan via deze link

Ben jij ondernemer? 

Betaal dan via deze link

Ben je geen ondernemer?

Betaal dan via deze link

Ben je geen ondernemer?

Betaal dan via deze link

Nog veel meer Reviews

Wil je eerst nog meer info?

Liefde kan diep binnenkomen, wanneer je meebeweegt op de flow van het leven