Thuis bij jezelf

Een uniek aanbod met een diepgaand traject.

5 daags individueel retreat met exclusieve trauma helende therapie. Helemaal afgestemd op jou.

Vind plaats op een bijzondere locatie te midden van de natuur. Geheel verzorgd naar jouw wens.

Stel je eens voor wat er mogelijk zou zijn voor jou als je 5 dagen volledig in proces bent om jezelf te helen om weer in verbinding te zijn met jezelf.

 

 

Samen

Ik ben en ik blijf

Ik ben er voor jou. Je krijgt een eigen ruimte/ huisje om te slapen. Tevens is het ook een eigen plek om jezelf terug te trekken na de therapie sessies en helende reizen. Het proces blijft namelijk doorwerken. Ik ben en blijf dicht in de buurt, zodat je op mij kunt terugvallen indien nodig. Dus ook in de nacht. 

Vijf dagen helemaal terug naar de kern om jezelf te helen en bevrijden, zodat jij jouw leven kunt gaan creëren op jouw voorwaarden. 

Van angst naar liefde

We gaan op reis samen. Ik ben jouw rotsblok, zodat jij vanuit een veilige bedding kunt helen. jij mag de controle helemaal loslaten en ervaren hoe het voelt om te zijn in overgave. Je hoeft niet meer alleen te dragen, maar zult je gedragen voelen.

Veilige setting

Je zal voelen dat je veilig bent. Dat je helemaal welkom bent, met alles wat er is en in alles wie je bent. Je zult voelen dat je niet alleen bent. Dit keer niet. Nu hoef je het niet alleen te doen. Wel zelf, maar niet alleen.

Lieve jij, ik deins niet terug als het intens wordt, maar help jou om te reguleren. Een veilige omgeving om te helen is prioriteit. Dankzij mijn eigen ervaringen heb ik een radar voor onveiligheid en weet ik hoe ik kan afstemmen om een veilige basis te creëren.

Waarom is dit aanbod zo UNIEK?

We verbinden en ‘werken’ in dit samen met de medicijnen van de natuur. Ik breng verschillende werelden samen vanuit energetische afstemming, sjamanisme en tegelijkertijd in het hier-en-nu lichaamsgerichte therapie. Met behulp van ’tools’ als bijv. een opstelling, alle geleerde kennis en een rugzak vol levenservaring betreft trauma, maar vooral vanuit mijn ZIJN. Mijn zijn als mens, gelijkwaardig aan jou vanuit liefdevolle aanwezigheid en alles wat door mij heen mag stromen als jouw gids/ therapeut. 

Daarom is dit aanbod ook veel diepgaander dan een individueel traject. Ik ben er 24/7 voor jou. Je gaat een transformerend en trauma helend proces in van meerdere aaneengesloten dagen zonder enige afleiding van de buitenwereld. Een complete ‘reset’, waarin alles wordt meegenomen dus ook je voeding enz.

Helen door middel van echt contact…

Niet van hoofd tot hoofd, maar van hart tot hart 

Kies jij voor jouw heling? 

Ben jij klaar voor een nieuw begin?

Een nieuwe versie van jezelf?

Er is een versie van jezelf voor dit retreat en de nieuwe versie van jezelf. Degene die jij wilt zijn! Losgebroken….. en helemaal vrij!

Het is aan jou. Wil je binnen de lijnen blijven kleuren? Blijven doen wat anderen van jou verwachten? of voel je dat jij je kleurrijke vleugels wil spreiden? en wil vliegen naar daar waar jij jezelf allang ziet staan. Het oneindig potentieel jij in je hebt. 100 % jezelf durven zijn. Het is aan jou. ECHT trouw zijn aan jezelf.. Geloof jij dat het mogelijk is voor jou? 

Wil jij jezelf accepteren en vol (zelf)liefde en (zelf)vertrouwen leven, zodat je iedere dag wakker wordt vol vreugde en energie, omdat jij het leven leeft wat in lijn is met de verlangens van je hart en intuïtie. 

Er is heelheid en compleetheid. 

Als het leven jou naar het leven toe beweegt, ben je dan klaar om het met beide handen aan te grijpen? 

Vrijheid NU

Liefde NU

Innerlijke rust NU

Het leven is NU

Het verleden is voorbij. 

Wil je weer met een open hart liefhebben? 

Zodat je met een open hart kan dansen? 

Zodat je voelt dat je leeft in plaats van overleeft.

Wat kun je verwachten? 

Dat het juiste naar jou toe zal komen.

Een transformatie proces: waar je jezelf vroeger kon vergelijken met een kameleon die zijn kleuren aanpast naar de ander, zal je jezelf voelen transformeren naar een vlinder en open je je vleugels om jouw eigen kleuren te laten zien. De wereld heeft behoefte aan jouw krachtige licht. 

Ik vang je op zodat jij kunt groeien