DEZE PAGINA WORDT VERNIEUWD!

In een traject van vier maanden ga je op innerlijke reis, met mij als gids.

Met als doel om jezelf te bevrijden. 

Ik ben van ver gekomen: onbegrepen, onderdrukt, bespot, verlaten, afgestraft, aangevallen, misbruikt enz. Het grootste deel van mijn leven was mijn binnenwereld niet zichtbaar voor de buitenwereld. Ik leefde in een overleefstand. Er was een innerlijk gevecht gaande en alle ‘hulpbronnen’ die ik als kind nodig had om te overleven hielden me vervolgens gevangen in het lijden. Rond mijn 29ste kwam het omslagpunt. Ik zat net zo verstrikt in mijn fysieke lichaam als ik me vanbinnen voelde. Ik kon niet meer doorgaan met doorgaan en al mijn overleefstrategieën werkte niet meer. Wie was Sandy nog nu alles wegviel? Artsen zeiden dat ik ermee moest leren leven. Mijn intuïtie vertelde me iets anders. Daar, in dat diepe donker en de uitzichtloosheid die ik al zo goed kende maakte ik een keuze: liefde. Ik wilde van mezelf gaan houden i.p.v. mezelf haten. Het jarenlange overleven werd steeds meer leven. Leven op mijn voorwaarden. 

en als ik het kan, kan jij het ook: want nu sta ik hier, leef ik en VOEL IK.  Ik ben geen rennend hoofd meer, maar IK BEN. De LIEFDE is groot, zoveel groter dan de angst. Ik voel in mij kwetsbaarheid en tegelijk zoveel vrijgekomen kracht. Ik voel de diepte van het donker in mij en tegelijk mijn stralende licht. Het is er allemaal. Ik ben het allemaal. Wij zijn het allemaal. Ik ben hier om jou te herinneren aan jouw kracht, aan jouw potentieel. En ik ga heel veel mensen gidsen. 

Soms vergeten we even hoe bijzonder we zijn… 

In dit traject ga jij dit weer herinneren. Ik werk holistisch, wat betekend dat ik niet alleen werk met je mind (je gedachten), maar ook je fysieke en energetisch lichaam zoals je onderbewuste en je emoties. Ik kijk systemisch en vanuit trauma sensitiviteit naar jouw hulpvraag. Er zit iedere maand één zoom meeting bij waarin ik je online ga coachen in de groep. Je komt samen met gelijkgestemde in een community en iedere twee weken komt er één module vrij. 

Het traject loopt van augustus t/m november, maar je behoud toegang tot de modules, lessen en community. Omdat het programma best wel diep gaat ben ik een visualisatie pakket aan het opnemen met healing en hulpbronnen. Nu heb ik er al vier opgenomen: meditatie bij paniek en drie visualisaties waarin je jouw kindsdelen een veilige plek in jezelf geeft, waarin je je beschermdelen ontmoet en eert en een innerlijk kind helende reis. Ik ga afgestemd op de groep en de verlangens meer visualisaties opnemen tijdens het traject. 

Wat kun je verwachten van de modules en lessen? Je wordt bewust van jouw belemmeringen, patronen, angsten en triggers. Je krijgt verbinding met jezelf doordat je verbind met je innerlijke kindsdelen en gaat ze erkennen. Je gaat leven vanuit liefde en vertrouwen en durft de verlangens van je hart te volgen. Je komt uit je hoofd, in verbinding met je lichaam. Je accepteert je verleden, jezelf en laat los. je vergeeft en daarmee bevrijd je jezelf. Je leert omgaan met triggers. Leert de meningen van anderen loslaten en komt los van al het ‘moeten’ wat je jezelf oplegt. 

Na module 4 heb jij zoveel meer geaccepteerd. Je laat los. Je laat wrok los. Je vergeeft. Je hebt jezelf vergeven. Je hebt anderen vergeven. Je accepteert doordat jij hebt gevoeld wat het verschil is tussen vasthouden en loslaten. In iedere module ga je jezelf steeds op een diepere laag bevrijden. Je komt uit de DOE modus in de ZIJN modus (lees hieronder meer over bij de reviews). Je leert in het moment aanwezig te zijn en je ademhaling als anker in te zetten. Je leert je emoties reguleren en je voelt je meer ontspannen in je hoofd en lijf. Hierdoor slaap je beter en kom je helemaal tot rust. Je gaat volop JA zeggen tegen jezelf en ervaart zelfvertrouwen om jouw leven te leven en indelen op jouw voorwaarden. Je komt erachter wie je bent, wie je wilt zijn en gaat in jouw kracht staan. Je voelt je dankbaar en gesteund. In de laatste module ontdek jij je hulpbronnen, worden jouw volgende stappen helder en ben zowel jij als jouw leven compleet getransformeerd. Je volgt je hart vanuit rust en bent in verbinding met het leven. 

Vip traject

Wat houd de VIP variant in? 

Nog veel meer begeleiding in jouw transformatie proces: 

  1. Opstellingen: live middag 
  2. Retraite dag: Het Release Reset Retreat (3 November) 

Dit samen voor een bedrag wat goedkoper is dan 1 retreat dag. 

Waarom zou ik dat doen? Omdat ik het je gun. Ik weet namelijk hoe helend dit is en iedere live samenkomst is uniek. Sommige ervaringen zijn gewoon te bijzonder om er woorden aan te geven. Toch ga ik een poging doen: 

Hoe zou het voelen: een plek waar je helemaal jezelf mag zijn, waar je voelt dat je veilig bent. Maskers gaan af, er is openheid, er zijn tranen. Je komt met elkaar op diepere lagen en er ontstaan diepgaande gesprekken. Laatst gaf ik een opstellingsmiddag van drie uur (de deelnemers kende elkaar niet) en aan het einde van die middag lagen ze in een foetus houding huilend tegen elkaar aan en bracht het heling op z’n diepe lagen. Het raakte eenzaamheid, het gevoel niet gezien en gehoord te zijn als baby. Het raakte mij intens en de tranen liepen ook over mijn wangen. Het raakte ons allemaal. Het was zo diep en zo helend. Hoe kan dit in z’n korte tijd? En waarom is dit aanbod zo UNIEK? 

Omdat ik een heilige ruimte voor jou neerzet vol liefde, veiligheid en gedragenheid. Een warm bad waar je helemaal welkom bent. Dit voel je. Dit voelt je systeem. Iets in jou mag weer een beetje meer thuiskomen.. 

Het effect werkt door in je hele leven. Je krijgt inzicht in bepaalde dynamieken en patronen die zich blijven herhalen. Ik geloof dat heling komt vanuit een plek die we niet zelf kunnen bedenken. het ontstaat precies zoals de bedoeling is. Ik ervaar het als de magie van het leven. De magie die jij zo kende als kind: iets in jou weet dit. herinnert dit. 

Helen door middel van echt contact…

Van hart tot hart 

Je bevrijd jezelf en je leven transformeert mee.

Het is schitterend wat ik terug zie van de mensen met wie ik heb mogen werken: of dat nu in een middag/ dag/ groep/ individueel is. Het raakt me keer op keer in het diepste van mijn wezen. Het is voelbaar in het lichaam door een ontspannen ademhaling, ontlading en het gevoel lichter te zijn. Het is zichtbaar in het lichaam door de stralende ogen en de rust en vervolgens zichtbaar in het hele leven (lees vooral even op de pagina waar alle Testimonials staan). 

Het is aan jou. Wil je binnen de lijnen blijven kleuren? Blijven doen wat anderen van jou verwachten? of voel je dat jij je kleurrijke vleugels wil spreiden? en vliegen naar daar waar jij jezelf allang ziet staan. Het oneindig potentieel jij in je hebt. 100 % jezelf durven zijn. ECHT trouw zijn aan jezelf.. Geloof jij dat het mogelijk is voor jou? 

Wil jij jezelf accepteren en vol zelfliefde en zelfvertrouwen leven, zodat je iedere dag wakker wordt vol vreugde en energie, omdat jij het leven leeft wat in lijn is met de verlangens van je hart en intuïtie. .

Als het leven jou naar het leven toe beweegt, ben je dan klaar om het met beide handen aan te grijpen? 

Vrijheid NU

Liefde NU

Innerlijke rust NU

Het leven is NU

Het verleden is voorbij. 

Wil je weer met een open hart liefhebben? 

Zodat je met een open hart kan dansen? 

Zodat je voelt dat je voluit leeft in plaats van overleeft.

De wereld heeft behoefte aan jouw krachtige licht. 

Testimonials

Hoe ziet het er praktisch uit? 

Je ontvangt een eigen inlogcode waarmee je toegang krijgt tot de online leeromgeving. Hierin ontvang je verspreid over vier maanden: 

9 modules met in totaal 51 lessen.

27 video’s en 32 geluidsopnames, waaronder visualisaties, hypnose, oefeningen, meditatie, opstellingen enz.

Er zit een werkboek bij en er extra bijlagen.

Extra: 

  • Visualisatie pakket
  • het bonus programma ’tap jezelf IN jouw transformatie’
  • Zoom meetings 

Tevens ontvang je een link naar de facebook community, waar je gratis life-time toegang tot houdt. .

Sandy, de liefdevolle strijder 

 

Hoi Sandy, 

Ik zou nog een review schrijven over het programma. Het ‘nooit meer jezelf wegcijferen’ programma heeft mij veel inzichten gegeven. Een liefdevolle, maar hele krachtige spiegel voorgehouden. Vertrouwen gegeven in mijn kunnen, waar kunnen maken dat ik mijn grenzen aan durf te geven. En bewuster andere keuzes maak. Inzicht gegeven dat ik nog veel werk kan verrichten, maar misschien het allerbelangrijkste: de deur naar mijn weggestopte emoties heeft geopend. Ik mij kwetsbaar durf op te stellen en vanuit liefde en vertrouwen wil en probeer te handelen. Mijn zelfliefde is groter geworden en met een positievere blik in het leven kan staan. Ik ben heel dankbaar dat dit programma op mijn pad is gekomen. En Sandy dankbaar voor de ontwikkeling van dit programma. Er is altijd ruimte voor vragen en het wordt op een liefdevolle manier gebracht. 

Iris

Er is veel gebeurd. Eigenlijk veel veranderd in mijzelf. Ik ben zoveel dichter bij mijzelf gekomen. Ik ben weer dat vrolijke meisje van 5 die zingend en huppelend over straat ging. Ook al voelde ik mijzelf zo vaak eenzaam, verloren en alleen. Totdat er nog veel meer ellende over mij heen kwam en ik niet meer kon voelen wie ik was en ben. En dat heb ik helemaal teruggevonden. ik mag en kan weer zijn wie ik ben. Ik denk dat ik altijd een soort van helder voelend ben geweest. Alleen dat had ik ver weggestopt door alles wat ik mee maakte, maar ik mag dit nu weer voelen. En ik mag weten dat ik niet alleen ben. Er word voor mij gezorgd. Ik ben zo enorm dankbaar. Ook voor de dingen die ik liever niet had willen mee maken, dat heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben, waar ik voor sta.

Ik heb vertrouwen dat het in de toekomst nog mooier en beter wordt. Dit alles trekt ook door naar mijn omgeving. Ik kreeg een tijdje geleden te horen; Gerdien, je straalt helemaal. En dat is heel, heel lang geleden dat ik dat mocht voelen. En dit allemaal door jouw cursus. Ik ga weer zingend, huppelend, dansend door het leven. Niet meer pleasen. Vol zelfvertrouwen. Wetende dat er een hele mooie toekomst aan komt.
Je mag het allemaal delen, want ik gun dit iedereen. Mensen die leven in het donker, die het licht niet meer kunnen zien. kunnen met jou cursus dat weer terugvinden.

Gerdien

Info Video: NOOIT meer jezelf wegcijferen
Nog meer Ervaringen

Hoi lieve Sandy,

Wat word ik altijd blij van jou antwoorden.  Ik heb vanmiddag een stuk gewandeld op onze prachtige heide en bos. Alle drie mijn kinderen waren niet thuis dus ik dacht ik pak even mijn momentje. Onderweg kwam ik erachter dat ik mijn mobiel vergeten was. Toen dacht ik, o nee. Even snel een klein rondje dan maar. Maar toen besefte ik: hoezo eigenlijk? alleen mijn zoon van 14 kan thuis komen en die kan best even alleen zijn. Dus uiteindelijk 14 km gewandeld, zonder mobiel. En wat was ik in verbinding met de natuur. Dit was zo fijn. En ik kan je vertellen; dit is echt nieuw voor mij. Omdat ik mijzelf dan eenzaam zou voelen als ik zoiets alleen zou doen. maar ondanks jouw cursus kan ik dit gewoon en dit voelt zo fijn en goed.

G.

Hoi Sandy

Vanmorgen les 3 van module 1 geluisterd. Pfffff wat kwam die binnen en wat kon ik die voelen. De tranen bleven maar komen. Maar het was zo fijn en mooi. Ik wilde jou het liefst een knuffel geven, omdat ik zo dankbaar ben, met dat, wat je doet. 

 

Hoi hoi,

Ik volg het online programma. Toen ik begon wilde ik het heel graag volgen, maar voelde ik ook een druk: iedere week 1 module. Maar ik merkte al snel dat ik het op mijn eigen manier mocht doen, rustig aan, voelen, laten doordringen. En ik voelde ook dat als ik een poosje niet de module volgde het toch “doorwerkte” in mij. Ook al was ik er even niet bewust mee bezig, mijn onderbewuste ging er mee door. Alles wordt goed en liefdevol uitgelegd. Geen druk, alles mag, niets is verkeerd, maar het geeft je zoveel inzichten en bewustwording.

Dankjewel lieve Sandy

Karin Arts

Energie uitwisseling

 Er zijn verschillende opties:

  • Voor niet- ondernemers is de prijs inclusief btw. Voor ondernemers exclusief BTW (ondernemers kunnen het terugvragen)
  • Betaling in één keer of betaling in termijnen (ook weer met of zonder btw afhankelijk of je ondernemer bent of niet) 
  • Met of zonder VIP traject 

 Plus Bonus programma 

 Tap jezelf IN jouw transformatie

 Wie wil jij zijn? Jij bent de schrijver van jouw eigen leven. Jouw        overtuigingen bepalen je gedrag en dus hoe jouw leven eruit ziet. Stel je hebt een verlangen om te leven vanuit (zelf)vertrouwen.. maar nu wordt je nog belemmerd door je eigen (oude) overtuigingen, dan kun je deze veranderen via je onderbewuste. Als jij je overtuigingen veranderd, zal je leven veranderen. Het is een innerlijk proces.

De methode 

Hiervoor heb ik een krachtige tool geleerd namelijk tappen. Tappen werkt op je onderbewuste. Hiermee ga je oude overtuigingen loslaten en nieuwe overtuigingen downloaden. Je brein komt in een andere hersenfrequentie, waarin je effectiever veranderingen kunt aanbrengen. Je plant nieuwe ‘zaadjes’ in je brein en blijft ze voeden ofwel aandacht geven, waardoor je brein nieuwe paden aanmaakt. Eigenlijk maak je via deze methode nieuwe herinneringen aan over je toekomst. 

Wat kun je verwachten? 

Het is eigenlijk heel simpel. Je zegt een paar minuten bepaalde zinnen (affirmaties) op in combinatie met tapbewegingen die je maakt direct op je lichaam. Dit doe je aan de hand van een tapprotocol. In de online leeromgeving neem ik je stap voor stap middels een video mee in dit proces. Je krijgt daarbij ook een voorbeeld hoe jij je eigen tapprotocol kunt vormgeven, zodat je het helemaal naar wens kunt aanpassen en op alle gebieden kunt toepassen.

Heeft effect op je punt van aantrekking

Het tappen heeft zowel fysiek, emotioneel en energetisch effect. Hierdoor verander je direct jouw staat van ZIJN ofwel creëer je een ander gevoel. Het voelen in combinatie met wat jij diep vanbinnen echt geloofd, maakt van jou een magneet tot het aantrekken van jouw verlangens. Daarnaast heeft dankbaarheid een hoge vibratie en is dus erg belangrijk in het proces van bewust creëren. Hoe vaker je tapt hoe dieper het integreert. 

Hoe kun je de kracht van het tappen ervaren?

Dit tappen is middels een miniprogramma als bonus toegevoegd aan het ‘nooit meer jezelf wegcijferen’ traject. Kun je niet wachten en wil je het los aanschaffen stuur mij dan even een mailtje via de contactpagina. 

Wat jij geloofd is waar..
Eerst geloven, dan zien!