Life Changing

Liefdevol naar de kern

Verbinding 

Lieve vrouw, 

Ken je dat gevoel? Dat er iets naar je toekomt en diep vanbinnen voel je: hier moet ik bij zijn. Dit moet ik doen. 

Hoe vaak lees, kijk, luister en kies je echt vanuit je hart? Ik wil je vragen om je hart te openen en deze pagina te lezen vanuit je hart. Zodat dat wat vanuit mijn hart naar jou toe wil stromen ontvangen kan worden. Van hart tot hart. Dat is exact hoe ik ‘werk’ en dat voel je tot in het diepste van je kern als je samen met mij ‘werkt’. Heel bewust zet ik ‘werk’ tussen aanhalingstekens want dit is geen werk. Dit is zielsmissie. En ook dat voel je….  

Sandy Kremers
Jezelf bevrijden

Helende ontmoetingen

Hoe vaak voel je nou echt de hele dag door dat ALLES klopt? Ik ervaarde het tijdens het retreat in Spanje. En niet alleen ik, alle deelnemers zeiden hetzelfde. Kun je voorstellen hoe het zou voelen als je samen bent met andere vrouwen en je helemaal jezelf durft te zijn? Eén van de vrouwen zei op de laatste dag van het retreat tegen mij: ‘Normaal ervaar ik altijd schaamte en als ik dan iets deel in de groep, voel ik me oncomfortabel en zenuwachtig. Dat heb ik nu geen enkel moment gevoeld!’. Kun je het je voorstellen dat het dus ook zo kan zijn. Dat je je zo veilig kunt voelen in de groep en daarmee niet alleen meer thuis komt bij jezelf, maar ook bij anderen. 

 

Uit je hoofd, in je lijf
Naar de kern

Er is zoveel mogelijk voor jou… 

De week in Spanje was Mindblowing. Zo diep, helend, puur, verbindend en magisch. Het is bijna niet in woorden uit te drukken, omdat er gewoonweg geen woorden zijn om dit echt te kunnen beschrijven. Dit kun je alleen maar ervaren, voelen.

En het mooie hiervan is, je hoeft er niet helemaal voor naar Spanje. Het kan ook hier in Nederland, alleen net in een andere vorm. Het ene is niet beter dan het andere, het is maar net wat beter past in jouw leven op dit moment.

Daar in Spanje drong het diepe besef tot mij door;

Het is tijd, Sandy. Om op te staan voor deze vrouwen, Voor JOU. Eén van de vrouwen zei daar tegen mij: ‘Als ik jou tien jaar eerder had ontmoet, had me dat zoveel leed bespaard’. Dat raakte me diep, Als je al zo lang het gevoel hebt vast te zitten, niet echt verder te komen, steeds tegen jezelf aanloopt en niet de juiste hulp krijgt dan ga je denken dat het aan jou ligt. Maar dat is niet zo! Echt niet… Ik wil een tekst met je delen. Een tekst die mij ooit veel kracht gaf:

 

‘Faith is looking beyond what is and trusting what wil be. It is believing that all things are possible in the midst of impossibilities. Faith is taking small steps knowing they lead tot bigger ones. Faith is saying Yess when everything else says no. It is the precence of light in the darkness’ 

Life-Changing 

Bovenstaande tekst is zo groots. De hoop die je mogelijk voelt, toch blijven geloven en stapjes zetten, de aanwezigheid van het licht in het donker, toch ja zeggen tegen jezelf terwijl alles nee lijkt te zeggen of echt nee zegt. Het is blijven geloven dat het mogelijk is voor jou, ook al zit je er middenin in ‘onmogelijkheden’. want Lieve jij, als ik het kan, kan jij het ook. En niet alleen ik kon het, want de transformatie die ik bij de 6 vrouwen op het retreat zag in 6 dagen was Life-Changing.

6 maanden, 6 vrouwen, 6 life dagen

Na het retreat vroeg één van de vrouwen aan mij: Ík ben aan het landen en integreren en zit nu in z’n goede flow, wil je met me meedenken over vervolgstappen? Ik ging zitten, sloot mijn ogen, zette mijn hart open en vroeg aan mijn ziel: ‘wat wil er door mij heen stromen? Wat mag ik neerzetten? het antwoord was:

6 maanden, 6 vrouwen, 6 Live dagen

 ♥ Waarin je op een innerlijke vindtocht gaat naar wie jij werkelijk bent

♥ Een innerlijke vindtocht naar liefde en verbinding 

♥  In verbinding komt met je lichaam, geest en ziel

♥  Waarin je thuis komt IN jezelf, je thuis gaat voelen bij jezelf

♥  Je een diep gevoel van veiligheid en bedding in jezelf ervaart

♥ Je zelfliefde gaat voelen, niet vanuit je hoofd, maar belichaamd in je lijf 

♥  Je voor jezelf gaat kiezen, zonder schuldgevoel of angst voor afwijzing

♥  Alles van jezelf mag er zijn, zonder oordeel, maar vanuit acceptatie

♥  Leven in het nu (i.p.v in je hoofd de hele tijd gedachten over het verleden en zorgen voor de toekomst)

♥ Je vertrouwen voelt in jezelf en in het leven

♥ Je leeft vanuit je hart en de verlangens van je hart 

♥ Je inzicht krijgt in jezelf, je familie en de patronen en dynamieken die zich tot nu toe generatie op generatie herhaalden

♥ Deze familie trauma’s stoppen bij jou, het gaat niet door naar jouw kinderen

♥ Je gaat samenwerken met je lichaam, niet meer tegen je lichaam 

♥ Lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen 

♥ Je voelt je gezien en gehoord. Door anderen, maar vooral door jezelf 

♥  Je gaat samenwerken met je beschermdelen (perfectionisme, angst, controle, criticus, pleaser enz)

♥ Je gaat voelen waar jouw grenzen zijn en deze aangeven

♥ Je weet hoe je jezelf kunt beschermen en onderscheiden wat van jou is en wat van de ander is 

♥ Je hebt geleerd hoe je jezelf kunt reguleren en je zenuwstelsel kalmeren

♥ Je bent bewust van je triggers, trauma reacties en hebt allerlei tools om hiermee om te gaan 

♥ Je weet wanneer je kiest, denkt en handelt vanuit angst of liefde en leeft steeds meer vanuit liefde

♥ Je leven wordt lichter, je lichaam wordt lichter (ja dit kan ook effect hebben op je gewicht) 

♥ Innerlijke worsteling/ strijd wordt verruild voor innerlijke vrede en rust 

♥  Je voelt het recht om te zijn, om te spreken, om te ontvangen, om te voelen, om te bestaan….

Met je ziel aan het stuur, een open hart en een mind die kalm is zal jij door het leven heen bewegen. Niet worstelend tegen wat is, maar meebewegend op de flow van het leven. 

Je kunt half niet bedenken hoe transformerend dit gaat zijn

We werken met de liefdevolle kracht van Cacao. We werken samen met het veld van onze voorouders en Spirits. Met de helende werking van opstellingen en we zijn in de onderstroom. Het is de onderstroom die niemand ziet, maar jouw richting bepaald op ieder gebied. 

Dit wat ik uitdraag, zit 18 jaar ervaring in therapie- en hulpverleningsland. 9 opleidingen die door mij heen werken en mijn ervaringsdeskundigheid. Alles waarvan ik ben geheeld: ‘niet-aangeboren hersenletsel, Whiplash, lactose-intolerantie, traag-werkende maag, zelfverwonding, verslavingen, suïcidaliteit, hoofdpijn, buikpijn, Astma, blaasontstekingen, paniekaanvallen en de vele psychische diagnoses… Alles had een linkje aan TRAUMA. en Alles was te helen. Deze wijsheid zit in mij en in alles wat ik uitdraag werkt het van mij door naar jou. Ik wil dit voor jou!  

Dus lieve vrouw, 

Als jij voelt dat het tijd wordt voor het diepere werk. Als je echt op diepe levels wilt connecten met jezelf, je ziel, je voorouders. Eigenlijk met je hele wezen… dan kom ik met liefde als een gids naast je staan. Daar waar jij, of iets in jou, nog in het donker staat, ben ik er voor jou. En niet alleen ik: wij zijne en sisterhood met de vrouwen die instappen. Ook zij zijn er voor jou, ook jij kunt er zijn voor hen. Verbindingen voor het leven…

Puur en alleen door jezelf te helen, doe je zoveel waardevols en goeds voor jezelf, de mensen om je heen, je kinderen en voor de wereld. Hoe zou de wereld eruit zien als we allemaal zouden leven in alignment? Dat we dicht staan bij de natuur, onze natuur, in verbinding met onszelf en het leven. Aanwezig zijn in het leven. Zijn met alles wat is. Leven vanuit liefde en vertrouwen, in de flow van het leven zelf. 

Transformatie

Ik ben en ik blijf

Ik volg jouw lichaam. 

Zodat je je gezien voelt, daar waar jij jezelf nog niet kon zien

Zodat jij jezelf gaat zien, daar waar jij jezelf eerder niet zag

Het stopt niet naar 6 maanden..

Het gaat een combinatie zijn van de 6 live dagen met het online traject. De waarde die hierin zit is zo groots en ik wil dat je die meekrijgt. Dat maakt dat je na deze 6 maanden, nog steeds iedere maand kunt aansluiten via de community in een zoom meeting. Je kunt op me blijven terugvallen met jouw vragen. 

 

Faith is Saying Yess when everything else say no..

It is the precence of light in the darkness

 

 De locatie: 

Gaat zijn in een prachtige YURT in Sint-Oedenrode. We stoken deze warm met een vuurtje en de locatie is prachtig in de natuur. Het is z’n plek, waar je door er alleen al te zijn stiller wordt en iets in jou als vanzelf dichter bij jezelf komt, bij je ware essentie. Er is ook een mogelijkheid om te blijven slapen en tijdens de live dag zit een veganistische lunch inbegrepen. 

 De data: Worden momenteel in overleg met de locatie vastgezet

Het gaat in in ieder geval plaatsvinden op de vrijdagen. 

 

 

Sandy, de liefdevolle strijder 

 

Ervaringen

Rise Up Retreat Spanje

Ynta zei: ‘de video mag de hele wereld in’ 

Ynta van den Anker

Rise Up Retreat Spanje

In deze aflevering #44 verteld Hari-Mander uitgebreid over haar ervaring. 

Ze deelt in de video hoe de week eruit zag. Wat je kunt verwachten, wat het haar heeft gebracht en hoe het na het retreat met haar gaat. Ook deelt ze wat de kracht van de groep voor haar heeft betekend en hoe de andere vrouwen hebben bijgedragen aan haar helende reis. 

Ze zit met tranen in de aflevering en ook bij mij liepen de tranen over mijn wangen en het kippenvel over mijn lichaam. 

Hari-Mander Narang

1 op 1 sessie

De allereerste sessie met Sandy, WAUW!

Ik (toendertijd best nuchter persoon) ging er open in maar heb zoveel los kunnen laten. Letterlijk los gelaten want ik voelde het door me heen stromen, het voelde als een last die van mijn schouders af viel. Het is de meest bizarre, bijzondere maar ook wel heftige sessie die ik ooit heb gehad. Met weinig woorden wist je zachtjes en met heel veel liefde door mijn dikke muur heen te komen en zat ik gelijk in de juiste emotie. Ik voelde me zo gedragen, gezien en ook alles wat mij al die jaren draagt voelde zich ook zo gezien en dat was magische. Dankjewel  lieve Sandy dat ik zoveel heb mogen loslaten, dankjewel voor de veiligheid, liefde en vertrouwen die je geeft in je sessies.

Liefs Anne

1 day Retreat

Wat een enorme, fijne, bijzondere, intense, indrukwekkende, liefdevolle dag. Ik voel me ook echt ergens een stuk bevrijd. En dank voor hetgeen jullie deden op de moeilijke momenten, met een handoplegging en energieën en aanwezigheid. Jullie hebben echt een gave. Ook de liedjes waren ontroerend en fijn en happy ook. Ik voelde me vrij snel na binnenkomst ook veilig en op mijn gemak. Dit was anders toen ik de auto in stapte vanochtend en bij binnenkomst toen trilde ik enorm van de spanning. Helemaal top.

Rouven

1 day Retreat

Lieve Sandy,

Jeetje waar moet ik beginnen. Wat een ervaring! woorden zullen nooit dekkend genoeg zijn om mijn ervaring te omschrijven. Woorden zijn niet genoeg om waarde te geven aan deze dag. wat fijn dat je er voor mij was, wat fijn dat je bij mij zat, wat fijn dat je mij geholpen hebt, wat fijn dat je je hand reikte. Lieve Sandy, Dank je wel!

Rob

1 day Retreat

Het was een intensieve mooie dag. Ik hoorde gelijk diezelfde dag van mijn omgeving dat ze een glimlach bij me zagen die ze in jaren niet hadden gezien. Ik ervaar rust en balans in mijn lichaam. ik merk nu nog dat er van alles stroomt en op zijn plek valt. ik heb heel goed geslapen. dat heb ik in tijden niet gedaan.

Iris

Rise Up Retreat Spanje

Short video 

 Hari-Mander Narang

1 op 1 traject

Ik ben bij Sandy gekomen allereerst voor mijn crohn, ik zat volop aan de medicatie, naast pillen die ik dagelijks moest innemen kwamen er ook steeds vaker pijnlijke spuiten bij. Ze heeft veel blokkades in mijn lichaam kunnen oplossen waar ook emotie los kwam. Het waren bijzondere sessies wat ik in woorden niet echt kwijt kan. Ik was best en gesloten boek voor alle sessies en kan nu veel beter communiceren en vertellen wat ik nodig heb. Ik sta meer open en durf mezelf beter te laten zien. Ook heb ik verschillende inzichten gekregen waardoor ik nu ook al een half jaar medicijn vrij ben. Bijzondere sessies die veel voor mij inwerking hebben gezet. Dankjewel topper voor de liefdevolle en veilige setting.

Groetjes Nicky de Fost

Rise Up Retreat Spanje

Langere video

Hari-Mander Narang

Nog veel meer Reviews

Mijn werkwijze

Waarom groepen?

Wil je erbij zijn? Of heb je nog vragen? Neem dan vooral contact met mij op via het contact formulier of je kunt me bellen op: 0641701402