Op naar jezelf

Liefdevol naar de kern

Verbinding

Samen met Milou Gerrits @Jouwwonderebinnenwereld (zie 1ste foto) organiseer ik deze helende retreat dag. 

Herken jij jezelf in onderstaande:

Je wilt je graag verbinden met jezelf en anderen, maar voelt je tegelijkertijd vaak zo anders. Je hebt jezelf soms echt afgevraagd of je gek bent, omdat je de wereld zo anders ziet. Je bent erg zelfbewust en wordt vaak ‘bestempeld’ als te gevoelig (ook door jezelf). Tegelijkertijd hou je alle ballen in de lucht en kun je zoveel dragen. De wereld voelt (soms) overweldigend en onveilig. 

Milou en ik hebben allebei deze reis ‘op naar onszelf’ gemaakt en blijven in beweging om onszelf te ontdekken. Wij zijn een gids voor jou, die op weg is naar zichzelf en helpen jou graag in jouw vindtocht naar jezelf. 

Sandy Kremers
Jezelf bevrijden

Helen van je innerlijke kind

Van dragen naar gedragen worden. Een dag vol beleving. De dag begint met een meditatie/ visualisatie waarin we samen uit ons hoofd, in ons lijf zakken. Door de dag heen zul je ervaren dat er op diepere lagen verbinding ontstaat. We zetten ’tools’ in als opstellingen en lichaamsgerichte oefeningen waarmee we naar de onderstroom gaan. De onderstroom, die niemand ziet, maar wel je richting bepaald op ieder gebied. We sluiten af met een prachtige stiltewandeling in de natuur ter integratie. Een dag vol verandering, verbinding, verstilling en veilige gedragenheid. 

Milou en ik werken vanuit een holistische benadering en ik werk heel trauma sensitief. Wil je meer weten wat je kunt verwachten en waarom een retreat in groep nu zo waardevol is: 

Uit je hoofd, in je lijf

We zijn er voor jou. We doen het samen. 

In liefde en in een veilige setting gaan we opstellend naar jezelf. We maken deze dag ‘gebruik’ van allerlei opstellingen, waarin we met veel bedding naar de kern toe bewegen. Het kan intens zijn, maar afgestemd en gereguleerd dat het een helende en verbindende ervaring is. 

Werkelijke heling komt vanuit een plek die je niet kan bedenken. Het is niet iets wat je kunt ‘doen’, maar gebeurd als ‘vanzelf’. Eigenlijk hoeven we niets te ‘doen’. We maken ruimte, zodat de heelheid weer kan gaan stromen. Het onzichtbare wordt zichtbaar en dat kijken we aan. We zijn samen met dat wat is. Voelend in de onderstroom. 

 

 

Vrijdag 28 juli van 9.45 tot 16.00 uur | Locatie: De Zendo – heilig landstichting, Nijmegen | 222 euro inclusief vegtarische lunch

Aanmelden kan via het contact formulier of op Instagram bij Sandy @deliefdevollestrijder en Milou @jouwwonderebinnenwereld

Lieve Milou en Sandy, 

Wauw het was z’n mooie, intense en bijzondere dag vandaag. Dankjewel dat jullie er waren. Het voelt zo vertrouwd en fijn bij en met jullie. Voelde me meteen op mijn gemak en veilig om mijn emoties toe te laten. Dankbaar voor de processen en inzichten die zijn ontstaan. Op de terugweg kwam het lied ‘de engelbewaarder’ voorbij en ik voelde me bevrijd van ballast die ik al heel lang bij me draag. 

Lieke Smits

deel 2.

Thuis kreeg ik een intense knuffel van mijn zoon en die voelde ik zo binnenkomen. Tijdens het avond eten bespraken we de dag en ik vertelde ook mijn ervaring. Er werd geluisterd zonder oordeel en dat voelde zo fijn. Mijn zoon vroeg door over mijn zusje, zij was dus het middelste kind mama? dankbaar en mooi hoe dit meteen doorwerkt in het gezin. dankjewel lieve meiden voor deze mooie inzichten

Lieke Smits

Lieve Sandy

Ik wil nog even benaderukken dat ik me zo veilig voelde met jou aan mijn zij. Door jou kon en mocht ik kwetsbaar zijn. Super dankjewel nogmaals daarvoor. Deze week voel ik een soort van rust over me heen ofzo. Ik hoef minder te vechten voor mijn gevoel en kan meer in verbinding komen met mijn zoon en ook naar mijn ouders voel ik een soort rust. ik kan meer accepteren wat er is en heb minder het gevoel van verantwoordelijkheid naar mijn ouders. ik doe mijn ding en zij hun ding en dat is oke. voelt heel fijn.

Lieke Smits